e2

اطلاعیه های اعتکاف مسجدالشهدای دانشگاه علم وصنعت

توجه!!!

اطلاعیه2

پس از اعلام  لیست نهایی معتکفین و افراد ذخیره در روز دوشنبه (15اردیبهشت)ساعت 15 در  صورت تمایل به انصراف، حداکثر تا چهارشنبه ساعت 24 (17 اردیبهشت )به سایت کانون قرآن و عترت علیهم السلام مراجعه نموده و نسبت به استرداد وجه خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است در صورتی که وجه خود را از طریق درگاه اینترنتی پرداخت کرده باشید مبلغ استردادی با کسر هزینه تراکنش پرداخت می شود و در صورت انصراف پس از تاریخ فوق، هیچ مبلغی مسترد نخواهد شد.

اطلاعیه1

مهلت ثبت نام خانم ها به پایان رسیده است .با توجه به تکمیل ظرفیت ،اسامی نهایی معتکفین در اسرع وقت اعلام میگردد.

مهلت ثبت نام آقایان تا چهارشنبه 17 اردیبهشت تمدید شد.

جهت ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی اعتکاف 93 کلیک کنید

34 thoughts on “اطلاعیه های اعتکاف مسجدالشهدای دانشگاه علم وصنعت

1. سعید

با سلام ميخواستم بدونم افرادی که از سایر دانشگاه ها هستند با چه اولویتی انتخاب میشوند؟ آیا زود تر ثبت نام کردن جزو اولویت میباشد؟

سلام
      خیر ملاک زمان ثبت نام نیست.
      در صورتی که برای پذیرش همه ی دانشجویان سایر دانشگاه ها ظرفیت نداشته باشیم از بین افراد ثبت نامی قرعه کشی به عمل خواهد آمد.
      التماس دعا

2. حمزه

سلام
    این لیست نهایی معتکفین و افراد ذخیره کجای سایت هست؟ از کجا بفهمیم اسممون هست یا نه؟

با سلام
      ضمن عرض پوزش، به دلیل برخی مشکلات فنی اعلام لیست نهایی افراد و همچنین لینک اعلام انصراف کمی با تاخیر بارگذاری می شود.
      تلاش ما این است که حتی المقدور امروز یا فردا سایت را آماده کنیم.
      مجددا بابت این تاخیر عذر خواهی می کنیم.
      با تشکر

1. س. ع

سلام.. امروز ساعت 3 گفته شده می آید.. ميخواستم بدونم کجا رو ببینیم

3. ؟؟؟؟؟

من در قسمت پیگیری وضعیت ثبت نام کد ملی ام را وارد کردم سیستم شما در جواب به بنده نوشت انصراف شما انجام شد؟
    در حالی که من هیچ گزینه ای به اسم انصراف را انتخاب نکرده ام.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    امسال واقعا عملکرد سایت ید بود
    از سایتی وابسته به یک دانشگاه معتبر بیش از این ها انتظار می رود. واقعا جای تعجب دارد

4. سحر

با سلام
    این لیست نهایی معتکفین کجاست؟؟؟
    خواهش می کنم زودتر اعلام کنید که اگه نیستیم بریم جای دیگه نام نویسی کنیم!!

5. نجفی

سلام
    من در لینک پیگیری وضعیت ثبت نام ، خواستم از وضعیت ثبت نامم مطلع بشم ولی وقتی نتیجه مشاهده رو زدم
    این پیام رو به من داد
    انصراف شما با موفقیت انجام شد !!!!!!!!!
    در صورتی که من اصن انصراف ندادم
    الان یعنی حذف شدم؟
    ثبت نام خواهران هم تمام شده!

1. مدیریت سایت

در لینک پیگیری ثبت نام مشکلی وجود داشت که مرتفع شد.

6. nafas

سلام
    من از طریق سایت ثبت نام کردم و کد رهگیری هم بهم داد ولی الان در قسمت وضعیت ثبت نام می گه اسم شما در لیست ثبت نامی ها نیست
    اسامی رو هم که اعلام نمی کنید حداقل تکلیفمون رو بدونیم

آخه این چه وضعیتیه؟؟

1. معتدض

هیچی بعد از اینکه کلی علافمون کردن حالا میگن شما اصلا ثبتنام نشدید
      از اولم معلوم بود مال این حرفا نیستن بابا

با سلام
        در صورتی که با وارد کردن کد ملی وضعیت ثبت نامی شما به درستی نمایش داده نشد، کد ملی خود را بدون صفرهای ابتدای آن وارد نمایید

7. م.ر

سلام
    چرا اسامی رو تو سایت نمی زارید . چقدر باید سایت چک کنیم تا تکلیفمون معلوم بشه؟
    قرار تا 16 بود امروز 17 ! خوب؟

8. سعید

اعلام شد؟؟؟؟ لینک انصرافی ها کجاست؟لیست نمی آید.؟ اگر آمده کجاست؟ یه سایت دیگری است؟

9. دانشجو

با عرض سلام
    چرا اسلامی افراد نهایی خواهران را اعلام نمی کنید؟؟؟؟؟

با سلام
      در قسمت بالای سایت یک گزینه تحت عنوان “پیگیری وضعیت ثبت نام” قرار گرفته است. افرادی که مایل به انصراف هستند یا می خواهند از وضعیت ثبت نام خود آگاه شوند، به لینک مذکور مراجعه کنند.
      والسلام

10. وحیده

با سلام
    مگه قرار نبود غیر علم و صنعتی ها ، بعد از پایان مهلت انصراف علم و صنعتی ها ، بتونن ثبت نام کنن؟
    پس از کجا باید ثبت نام کنن؟؟؟؟

سلام علیکم
      متاسفانه گویا متقاضیان محترم نکات ثبت نام را کامل نخوانده اند.
      در قسمت ثبت نام خواهران آمده بود که: “در قسمت خواهران ثبت نام و دریافت وجه تنها از دانشگاهیان علم و صنعت صورت می پذیرد و از سایر افراد فقط ثبت نام اولیه به عمل خواهد آمد.” لذا همه ی خواهران امکان ثبت نام اولیه را داشته اند.
      از دوشنبه تا چهارشنبه به متقاضیانی که ثبت نام آنها قطعی شده بود مهلت انصراف از اعتکاف داده شده که در صورت انصراف این خواهران، سایر خواهران محترم پذیرش خواهند شد.
      والسلام

1. زینب

سلام اسم من تو لیست ذخیره ست. از کی میتونم ثبتنامم رو قطعی کنم؟ اخه انقدر دیر اعلام کردید نتایجو که از جاهای دیگه هم جا موندیم و رفتیم تو ذخیره!

11. فاطمه

تو رو خدا زودتر تکلیف ما رو مشخص کنید آخه ما منتظر شما موندیم جاهای دیگه هم پر شدن میخوایم اگه اسممون در نیومده بگردیم یه جای دیگه پیدا کنیم.

12. مرتضی کریمی

داداش گلم! (با اونی هستم که این سایت رو داره میگردونه)
    پس فردا اعتکاف شروع میشه، شما هنوز اعلام نکردی کی “انتخاب شده”..
    ببین..اگه من انتخاب شدم که هیچی; دعاتون میکنم!
    اما اگه اتنخاب نشدم، تشک و متکا و دیگر لوازمم رو میارم پهن میکنم جلو در مسجدتون
    اگه جای دیگه ای رو داشتم مزاحمتون نمیشدم، اما مسئله اینه که الان جایی منو راه نمیدن
    میفهمی چی میگم که؟
    مجبورم….
    پس به نفعته که تا یکساعت دیگه اسامی PDF شده رو سایت باشه…!

سلام
      می تونید کد ملی تون رو در قسمت پیگیری ثبت نام وارد کنید و وضعیت ثبت نامی تون رو ببینید
      هیچ فایل pdf ای قرار نیست در سایت قرار بگیرد

13. ب.ب

سلام
    چرا ساعت حضور در مسجد و وسایل مورد نیاز معتکفین رو از روی سایت برداشتید؟

با سلام
      پذیرش خواهران معتکف از بعد از نماز مغرب و عشا تا ساعت 10 شب می باشد (بدیهی است بعد از ساعت 10 شب تضمینی برای پذیرش خواهران وجود ندارد)
      پذیرش برادران از بعد از نماز مغرب و عشا تا اذان صبح روز سه شنبه می باشد
      وسایل مورد نیاز:
      لوازم شخصی، وسایل خواب، لیوان و قرآن و مفاتیح برای اینکه احتمال دارد کم بیاید

14. محمد

سلام میخواستم بپرسم لینک مستقیم فایل های اعتکافو میشه بگید

سلام
      هنوز فایل های اعتکاف در سایت بارگزاری نشده است.
      در صورت بارگزاری از همان صفحه ی اصلی به راحتی قابل دسترسی خواهد بود.