اعتکاف رمضانیه 95

کانون قرآن و عترت -علیهم السلام- برگزار می کند:

photo_2016-06-18_12-14-16

تاریخ اعتکاف: 10الی 12 تیرماه به مدت سه روز

تاریخ ثبت نام: دوشنبه 31 خرداد الی دوشنبه 7 تیر

معتکف عزیز، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عباداتتان، لطفا قبل از تکمیل فرم ثبت نام به نکات زیر توجه بفرمایید:

1. زمان ثبت نام  از تاریخ 31 خرداد ساعت 21 آغاز و  تا 7 تیر خواهد بود و زمان انصراف تنها تا تاریخ 8 تیر خواهد بود.(در صورت انصراف بعد از این موعد هزینه ای برگشت داده نمی شود) در صورت تقاضای ثبت نام بیشتر از ظرفیت تعیین شده ثبت نام آن ها به صورت ذخیره انجام خواهد شد.
  2. هزینه ی اعتکاف برای متاقضیان به شرح زیر می باشد:
  • دانشجویان علم و صنعت : 300.000 ریال
  • فارغ التحصیلان علم و صنعت: 550.000 ریال
  • کارمندان علم وصنعت: 550.000 ریال
  • دانشجویان سایر دانشگاه ها: 550.000 ریال
  • طلاب: 550.000 ریال
  • اساتید علم و صنعت: 550.000 ریال
  • سایر افراد: 550.000 ریال

3- در صورت ثبت نام کردن، شرکت نکردن در مراسم اعتکاف بدون اطلاع قبلی موجب تضییع حقوق دیگر متقاضیان است.

4. نیت اعتکاف کردن جهت ثبت نام در مراسم اعتکاف رمضانیه ی دانشگاه علم و صنعت الزامی است.

پیش از آغاز اعتکاف، احکام مربوط به اعتکاف را به دقت مطالعه بفرمایید. ضمنا نظر مرجع خود را در مورد صحت اعتکاف در مساجد دانشگاه جویا شوید.

5. درب­ مسجد از ساعت 21 روز چهارشنبه 9 تیر (23 رمضان) به منظور پذیرش معتکفین باز خواهد بود. لازم به ذکر است پذیرش تنها تا ساعت 12 شب صورت می گیرد و بعد از آن پذیرشی صورت نخواهد گرفت

6. جهت صحت اعتکاف خود حتماً قبل از اذان صبحِ روز پنج شنبه 10 تیر (24 رمضان) در مسجد حضور داشته باشید. چنانچه بعد از اذان صبح در مسجد حضور یابید، به فتوای همه ی مراجع اعتکاف اشکال می یابد.

7. وسایل ضروری:

* قرآن، مفاتیح و تسبیح ● پتو، ملحفه، متکا

* وسایل شخصی: حوله، مسواک، لباس و …

* لیوان و قاشق و چنگال

از آنجا که بوییدن هرگونه مواد معطر و گیاهان خوشبو (به قصد لذّت بردن) بر معتکف حرام است، از استعمال هرگونه مواد معطر خودداری کنید.

با توجه به فرصت 3 روزه ی ارتباط بین خالق و مخلوق، خواهشمند است حتی المقدور از آوردن وسایلی مانند لپتاپ، تبلت، و حتی گوشی موبایل به اعتکاف خودداری فرمایید.

8. لطفا نهایت همکاری را در حفظ نظافت و تمیزی مسجد داشته باشید.

9. با مسئولین و خادم المعتکفین نهایت همکاری و هماهنگی را داشته باشید.

10. به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر (کارت ملی و کارت دانشجویی و کارت پرسنلی) جهت ورود به اعتکاف الزامی است

در صورت مغایرت اطلاعات درج شده با کارت های شناسایی،از پذیرش آنان معذور خواهیم بود. به هیج وجه به جای افراد انصرافی قصد ورود به اعتکاف نکنید.

خواهران محترمه لطفا حتما فایل pdf را مطالعه نمایند. برای دریافت فایل pdf بر روی اینجا کلیک کنید

جهت داشتن سوال با مسول ثبت نام اعتکاف رمضانیه به شماره 09156037047 تماس بگیرید.

ثبت نام تا اخر وقت سه شنبه 8 تیر تمدید شد

ثبت نام به پایان رسید

4 thoughts on “اعتکاف رمضانیه 95

1. آرمان

سلام
    ثبت نام از افراد غیر دانشگاهی هم صورت میگیره؟ چطوری؟

1. ali110 نویسنده نوشته

بله
      بر روی گزینه ی اینجا در متن خبر کلیک کنید و با وارد شدن به سایت ثبت نام جزییات را مشاهده نمایید.

2. یاسمن شیاسی

سلام.من دانشجوی این دانشگاه نیستم.امکان داره در مراسم اعتکاف شرکت کنم؟اگر امکانش هست برای ثبت نام کجا باید مراجعه کنم؟

1. ali110 نویسنده نوشته

بله امکانش هست
      بر روی کلمه ی اینجا در متن خبر کلیک کنید و وارد سایت ثبت نام شوید.